Previous Entry Share Next Entry
(no subject)
don_saila
Mä täällä taas.. Oli tänää niin huono työpäivä ni aattelin tehdä postauksen asioista mitkä mua mun työssä vituttaa.

"EI KUITTIA KIITTI, EI SE MEE VEROTUKSEEN KUITENKAAN"
Ja aina tähän pitää vastata sillä väkinäisellä naurulla "hehehheh, nii..". Okei, te kuvittelette olevanne aivan hiton vitsikkäitä tolla heitollanne, mutta voin kertoa: KUULEN TON JUTUN NOIN 50 KERTAA PÄIVÄSSÄ, EI JAKSA ENÄÄ NAURATTAA!

"JOO, VOIN OTTAA KUITIN JOS SAAN SIIHEN SUN PUHELINNUMERON ;)"
No et saa. Luuletko oikeesti että tollasen replan jälkeen annan sulle edes vaihtorahoja. Ja luuletko tosiaan että minä 21v annan puhelinnumeroni sulle 76v. Nii.

"EN MIÄ SITÄ HALUU, LAITA SE SINNE SUN ARKISTOON"
Joo kyllähän sä voit kutsua roskista arkistoksi, mut miks helvetissä sä teet sen? Toikaan repliikki ei saa mussa aikaan edes pientä hymynvärettä. Etkö voi vaan sanoa että et halua sitä. Sillä selvä. Arkistoin sut kohta viitenä kappaleena roskikseen.

"SAISINKS MÄ SIT SEN KUITIN KIITOS"
NO TOTTA VITUSSA SAAT. Aattelin kuule heittää sen sulta mitään kysymättä roskikseen.

IHMISET, JOTKA HALUAA SEN KUITIN, MUTTA JÄTTÄÄ SEN SIIHEN HELVETIN KASSAHIHNAN PÄÄHÄN
En mä turhaan sulta aina kysy, et saiskos olla kuittia. Siihen kysymykseen voi vastata myös kieltävästi, ni voin heittää sen saman tien näppärästi roskikseen. EIKÄ mun tarvi käydä kurottelemaan sinne hihnan päähän että saan ne roskat sieltä pois. URPOT.

IHMISET, JOTKA HALUAA KUITIN JA SYYNÄÄ SEN OTSA KURTUSSA HELVETIN TARKASTI LÄPI
Ja kysyn "Onko siinä kuitissa joku ongelma" "Eeeeei, mä vaan katoin et ootko ottan oikeen hinnan kaikista, ku oot niin nuori"
Öööö joo, oon ollu kauemmin meillä töissä ku esim toi vanhempi lahna tossa etkä sä ikinä syynää sen antamaa kuittia horo.

"NÄÄ BANAANIT ON SIT SEN -50%!"
Joo kyllä mä huomaan sen, oon ite ne alentanu ja katos vaan, niissä on aika helvetin selvä KIRKKAANKELTANEN LAPPU TOSSA PÄÄLLÄ! Mut hyvä että sanoit, oliskin muuten varmaan jääny huomaamatta!

"OTITSÄ NOIST JAUHELIHOIST SEN -50%?"
Mä just tyrkytin sulle tota kuittia mitä sä et halunnu. Siitä olis voinu kattoa. Ja kyllä mä otin. DORKA.

"KASITASON KENOO EURON PANOKSEL VIIEKS PÄIVÄÄ KOLME RIVII ILTA-ARVONTAA JA SIT VIEL VITOSTASOO VIIELKYMMENELSENTIL TÄHÄN PÄIVÄÄN!"
Okei mitä sä sanoit? En oo viel ehtiny ees tän veikkauskoneen luokse. JA VITTUAKO TUHAHTELET SIINÄ KU KYSYN SUA LUETTELEMAAN UUDESTAAN.

"KATO ONKS NÄIS ARVOIS VOITTOJA!"
Kiva kun läväytit mulle 14 arpaa tähän nenän eteen. Ja hei kiitti kun et oo ees vaivautunu raaputtamaan niitä kokonaan, joudun raaputtamaa jokasesta esiin sen vitun tarkastusnumeron! Huomasitko että sun takana on muuten aika pitkä jono? Ai sä et ees tiiä onks näissä kaikissa voittoja? Olisit voinu ite tarkistaa ne ja sit tuoda ne mulle, ni olisin voinu maksaa sulle ne voitot.

"YKS SININEN/VIHREE/PUNANEN"
Joo okei, sä käyt täällä joka päivä ostamassa sen jonku sinisen tupakka-askin. Mut arvaappa, ootko meiän puljun ainut asiakas? NO ET OO. Arvaappa muistanko mitä tupakkaa just sä poltat. Arvaappa onks meillä monta sorttia tota sinistä tupakkaa. Voisit ystävällisesti kertoa selvästi että mitä sä haluat ääliö.

*NAPUTTELEMPA TÄSSÄ KASSAA ETTÄ MYYJÄ HUOMAA OLEMASSAOLONI. YSKIMPÄ VIELÄ KOVAÄÄNISESTI PÄÄLLE JA TÖMISTÄN MUN JALKAA*
Joo, mä tiedän että sä olet kassalla. Itku vaan että sä tukit meiän pullokoneen ja mun pitää tyhjentää tää ensin koska tää melu alkaa vituttaa. JOTEN MITÄ VITTUA SÄ SIELLÄ MÖLISET URPO?

"MÄ JO LUULIN ET TÄÄL EI OO MYYJÄÄ OLLENKAA!"
No mitäs kuvittelisit.. Tosiaan sen jälkeen kun oot palauttanu satasen edestä pulloja MEIÄN PIKKUKAUPPAAN ni et voi olettaa et mätän ne pullot säkkeihin kahessa sekunnissa ja ehdin juosta palvelemaan sua.

"OSTAN TÄN PURKKAPAKETIN ET SAAN MUN 500€ SETELIN RIKKI"
Kello on 07:05. Luuletko että mulla on kassassa yhtään enempää tällä hetkellä rahaa ku just toi viissataa. Niinpä. Joten alappa kahmia ostoksia vielä sen neljänsadan edestä, ni ehkä sit voin ottaa sun porvarisetelis vastaan. Äläkä siinä yhtään valita, hermohan tässä menee.

SAMAT KERSAT JOTKA RAMPPAA KAUPASSA NOIN VARTIN VÄLEIN OSTAMASSA MILLOIN MITÄKIN MÄYSSÄTTÄVÄÄ
Onks toi oikeesti teiän vapaa-ajan aktiviteettia? Ku mä olin nuori, me mentii johonki leikkimään. EIKÄ menty hengailemaan Salen pihalle/Saleen. Eikö teillä tarjota ruokaa kotona? Sitäpaitsi sun ei kyllä kannattais syödä yhtään enempää, yletätkö ees sitomaan kengännauhojas punkero?

"VOI VITTU MÄ OON NIIN KÄNNISSÄ!" *LÄVÄYTTÄÄ KALJAKOPAN HIHNALLE*
Arvaappa aionko myydä tota koppaa sulle? Niinpä. Ai nyt sä raivostut vai? No olisko kannattanu pitää pää kiinni siitä sun humalatilastas ni ehkä en olis huomannu mitään ja olisin vahingossa myyny sulle.

JENGI KUKA KÄY KAUPASSA SUNNUNTAI-ILTANA 21:45
Ja sit sä haluisit ostaa leipää. Ai oho eiks meil tosiaan oo tuoretta leipää? NO EI VITUSSA OO, MISTÄ SÄ LUULET ETTÄ MÄ SAAN TUORETTA LEIPÄÄ SUNNUNTAI-ILTANA NII? Miks helvetissä sä ees oot täällä tähän aikaan?

JENGI KUKA TULEE KÄPÄLÖIMÄÄN MUN TUKKAA KU YRITÄN HYLLYTTÄÄ JOTAIN
"Voi vitsi nää on ihanat!" Joo niin on, mut kuka helvetti sä olet? Ja miks sulla on käpälät kyynerpäitä myöten mun hiuksissa? Niinpä.

"AIKA RANKKAA ET JOUDUTTE OLEMAA YKSIN TÖISSÄ JA VIEL NÄIN MYÖHÄÄN! EN YMMÄRRÄ MIKS KAUPAN PITÄÄ OLLA EES AUKI NÄIN MYÖHÄÄN!"
Joo en mäkään ymmärrä että mitä sä sit teet täällä 21:58..

"MIKSEI TEIL OO YHTÄ PALJO LAKTOOSITTOMIA TUOTTEITA KU ISOS KAUPASSA?"
No ehkä just sen takia että me ei olla iso kauppa. Me ollaan pienmyymälä, idiootti.

"SIIS KYSYTSÄ MULTA PAPERIT?!?! OON SALEE VANHEMPI KU SÄ!"
Mitäs näytät pikkupojalta dorka.

"VOIKS TÄSTÄ TUOTTEESTA TEHDÄ SITÄ JA TÄTÄ JA TOTA"
No arvappa tiedänkö mä sitä. Oon Salen kassa, en Master Chef.

  • 1
mun käy niin sääliks aina kauppojen tyyppejä ku ihmiset ryntää sinne aina viime hetkellä! varsinki tampereella, joskus joudun viime hetkellä hakee alakerran salesta jotain mitä oon unohtanu, niin eiköhän siellä oo semmonen mukava pikku miljoonan ihmisen jono :) oikeesti, ei oo niin vaikeeta mennä sinne kauppaan ajois ! tuntuu että kaikki vaan odottaa et kello on just jotain viittä vaille ja sit kauheella kiireellä ostoksille.

No äläs! Ja sit ne ketkä tulee minuuttia vaille sinne kauppaan, ne haahuilee eikä pidä mitään kiirettä, nehän ehti jokatapauksessa kauppaan ennen sitä kiinnimenoaikaa.. Kiva ite päästä kotiin 20min myöhemmin vaan niiden dorkien takia.

  • 1
?

Log in

No account? Create an account